Direktlänk till inlägg 11 april 2012
För er som inte riktigt vet vad det är jag ska göra, tänkte jag nu lite kortfattat berätta det för er. =)
På bilden nedan kan ni ser hur det ser ut innan och efter en GBP.
En Gastric Bypass utförs med titthålsteknik. Buken fylls med gas så att bukväggen spänns ut, vilket i sin tur gör att man får ett bra hålrum att arbeta i. Med ca 4 dm långa instrument kan man sedan utföra operationen.
Magsäcken delas av så att det blir en liten ficka, stor som en tändsticksask som rymmer 25-30 ml. Det är i denna lilla ficka som maten nu kommer att passera, andra delen av magsäcken blir alltså bortkopplad. Tunntarmen delas en bit längre ner och förs sedan upp och kopplas ihop med den övre magsäckfickan. En sammankoppling görs sedan mellan tunntarmarna så att galla, magsaft och bukspott kan blanda sig med det man äter.
Hejsan hej! :) Jag har åkt på karpaltunnelsyndrom, å jag verkligen hatar det.. Det gör så förbannat ont i mina händer och jag bara slår sönder massa porslin hela tiden. Har fått handledsstöd som jag använder , och det hjälper mot domningarna men i...
Tjabba! :) Jag har gått upp i vikt den senaste veckan, men jag skyller på att de är muskler då jag hållt mig i stort sett till min kostplan.. Plus att jag vet att jag ökat i muskelmassa och minskat i fettprocent! :D :D :D Centimetrarna har de...
Tjabba! :D Jag tränar zumbainspirerad dans som leds av underbara näringscoacher från herbalife, och detta heter dancecamp eller fitcamp, då kör man tabata. Dessa campen håller på i 4 veckor och så scannar man sig och får reda på en rad olika r...
Tjabba! ;)Nu var det nästan ett år sedan jag var här inne och skrev. Hmm, tiden går snabbt och jag har en massa för mig! Jobbar återigen på fritids i tvärred, yeeey! :D Mina fina barn och älskade kollegor! <3 och efter sommaren blir det troligtvis...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 |
|||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 |
22 | |||
23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
29 | |||
30 |
|||||||||
|