tsomitiger

Alla inlägg under april 2012

Av Therese Jäger - 15 april 2012 13:11

Hårfärningen är nu fixad, så nu är min halvmeters utväxt borta och det solblekta är också borta. Nu är det svart som natten, precis som det ska vara! =)

Jag gillar´t. =) Tack bästaste Alex! <3


Nagelförlängning är bokad till den 27/4 kl 11.00 hos Indra i Borås. =) Gå in på hennes hemsida och kolla om ni vill. http://cherlindrea.se/nageldesign.html Hon är grymt duktigt har jag hört. =)

Så strax är första belöningen fixad. =)


Lite senare idag tänkte jag ut och jogga en runda (så mycket jag orkar iaf), hoppas det går bra. Kan vara en hjälp på traven för dem stackars kilona att rasa. =) Har även funderat lite på att vara med på vårruset i år. Det kan bli skoj, och en mysig gå/jogging/spring runda någonting. Haha Vi får väl se hur det blir med den saken. =)


Har även funderat på att skaffa mig en moped, eftersom att jag bor mitt ute i ingenstans utan körkort och bussförbindelsena är katastrof, så för att kunna ta mig någontans på egen hand, (fört och främst till jobb) så tänker jag nu skaffa mig en liten moped, det är väl inte helt fel fast jag är 22 år? =) haha


Nej, nu ska jag fortsätta kolla lite till på mopeder, sen drar jag ut en runda. =)

Hejsvejs!

Av Therese Jäger - 14 april 2012 20:05

Första belöningen är strax fixad. =)

Hårfärgen är införskaffad, tid för nagelförlängning är bokad. Kuuul att unna sig själv lite saker och känna att jag gör det pga att jag uppnått något bra. =)


Dessutom fick jag fotat dem förbaskade bilderna innan idag, FYFAN säger jag bara.. Ser jag verkligen ut så?

Det är förfärligt äckligt. Jag vill inte ens titta på bilderna.. Usch tvi och blä.. Skönt att det försvinner om ett tag iallafall. =) Ni får se bilderna senare, när jag har någonting att jämföra med.

Nu ska jag mysa till lite film med älsklingen (som är på bättre humör) =)

Ha en trevlig kväll alla. =)

Av Therese Jäger - 14 april 2012 13:17

Sitter och väntar på att svärmor ska sluta jobba så vi kan åka och handla. =)

Min kära sambo är bara allmänt tjurig idag, har nog vaknat på fel sida tror jag! Tråkigt som fan kan jag lugnt säga. Jag blir så frustrerad! Gaaahh. . Förhoppningsvis går det över. =)


Idag händer det nog inte allt för mycket, känns det som! Dem flesta är sjuka eller trötta eller sura. Så jag får väl hålla mig hemma med mina hundar! =)


Idag är jag fruktransvärt sugen på godis, chips, popcorn, allt , you name it! Det jobbiga är då bara att man ska gå i en affär där jag veta att allt det här goda och onyttiga finns. Men jag får tänka såhär, äta godis el likande = ingen operation kanske! (inte för att det gör mig mindre sugen, men det kan få mig att avstå från godiset mm.)


Menmen, nu ska jag hoppa i duschen sen iväg till Borås. =)
Ha en bra dag alla!

Av Therese Jäger - 13 april 2012 22:54

Ytterliggare en dag rullade på utan att några bilder blev tagna .. =/ Attans vad jag är dålig på det här med att fota mig själv. Drar ut på det som tusan. Men det blir förhoppnigsvis bättre med tiden. =)

Imorgon SKA jag verkligen göra det, jag MÅSTE göra det imorgon.


På tisdag tänkte jag ringa till min dietist och berätta vad min våg stannade på, så får vi se om hon tycker att jag ska fortsätta på denna dieten eller om jag ska gå tillbaka till ENDAST pulverdiet. Hoppas verkligen inte hon tycker det. Trivs så förbaskat bra med att åtminstonde få lov att äta lite grann. =) OM fallet nu skulle vara så att jag itne fåt göra det, så får jag ju stå ut dem sista 4 veckorna. Offra 4 veckor av mitt liv, för att få ett bättre och förhoppningsvis längre liv det kan jag verkligen göra. =) (Så känns det nu, 1-2veckor på pulverdiet och det är absoooolut inte värt det, för stunden) hehe. Sådan är jag, a little bit drama queen! =)


Menmen, nu ska jag sussa gott. =) Godnatt alla fina!

Av Therese Jäger - 13 april 2012 11:45

Det blev inga bilder tagna igår iheller. =/ vääfään, vi satsar på att det blir idag istället. =)


Nu är det faktiskt bara 32 dagar kvar till op. Hoppas denna tiden kommer gå snabbt, jag vill ha det gjort nu nu nu!


Hmm, det var någonting jag hade i huvudet som jag tänkte skriva om, men det har totalt försvunnit. Såå, jag får väl avsluta här sålänge så får jag hoppas att det dyker upp snart. =)


Hejsvejs alla glada. =)

Av Therese Jäger - 12 april 2012 21:22

Satt och kollade runt lite grann, om bukplastik och bröst lyft samt förstoring. Det kommer inte bli en billig historia om jag nu måste betala bukplastiken själv. Om man gör allt samtidigt så kommer det kosta runt 80 000kr. =/ Det är bara till att börja spara redan nu .. hehe


Var för sig så kostar bukplastik ca 60 000 kr och bröst lyft samt förstoring runt 35 - 45 000 kr beronde på var man gör det och speciellt hur stora brösten ska vara m.m Det är ju väldigt individuellt från person till person.


Men hur mycket det än kommer kosta så är detta lätt värt det! =)


Nu ska man sambo få ta fina(NOT) helkropps bilder på mig. Usch och tvi, inget jag gillar, men det blir väl bra någongång. =)


Ha en trevlig kväll alla. =) Godnatt.

Av Therese Jäger - 12 april 2012 11:22

Nyss kommit hem från arbetsintervjun. =) Sommarjobb på ett äldreboende i Dalstorp. Gick väldigt bra, tyckte jag (som jag alltid tycker). Lät nästan som hon redan har bestämt sig för att jag skulle få nått. Men får veta nästa vecka hur det gick. =) Får jag någonting så blir det slutet av sommaren, hon hade inte så mycket kvar, och hon trodde att jag nog kommer behöva vila en del efter op! Så Vi får väl se hur det blir. =) Väntar med spänning!


Tänkte att jag skulle ta lite bilder på mig själv (EGO) när min sambo kommer hem, så det kan bli lite helkroppsbilder. För jag vill gärna kunna jämföra senare när jag gått ner i vikt. =) Man ser säkerligen skillnad redan nu, mendet får jag aldrig veta eftersom att jag inte fotade mig innan jag började på denna dieten. =/ Menmen, får jämföra senare.

Bilderna kommer kanske upp här också så även ni kan få se min framgång. =)


Måsta tacka för alla fina och stöttande kommentarer, ni är verkligen bäst! =) Utan er alla och er stöttande så hade detta varit omöjligt. Ni är verkligen guld värda. =) <3


Hoppas alla får en fin dag. =) Hejsvejs!

Av Therese Jäger - 11 april 2012 20:05

För er som inte riktigt vet vad det är jag ska göra, tänkte jag nu lite kortfattat berätta det för er. =)

På bilden nedan kan ni ser hur det ser ut innan och efter en GBP.



 

En Gastric Bypass utförs med titthålsteknik. Buken fylls med gas så att bukväggen spänns ut, vilket i sin tur gör att man får ett bra hålrum att arbeta i. Med ca 4 dm långa instrument kan man sedan utföra operationen.

Magsäcken delas av så att det blir en liten ficka, stor som en tändsticksask som rymmer 25-30 ml. Det är i denna lilla ficka som maten nu kommer att passera, andra delen av magsäcken blir alltså bortkopplad. Tunntarmen delas en bit längre ner och förs sedan upp och kopplas ihop med den övre magsäckfickan. En sammankoppling görs sedan mellan tunntarmarna så att galla, magsaft och bukspott kan blanda sig med det man äter.

Presentation


Therese Jäger 24år
Västra Götaland, Ulricehamn

Start vikt
141,9 kg BMI: 51,2

9 veckor (innan op)
125 kg (-16,9 kg)

151 veckor (efter op)
105,6 kg (-19,4 kg)

Totalt: -36,3 kg

BMI

BMI Test - räkna ut BMI

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

ghdfdf


Ovido - Quiz & Flashcards