tsomitiger

Alla inlägg under mars 2012

Av Therese Jäger - 30 mars 2012 11:24

Godmorgon godmorgon! =)


Då var vi inne på dag 18 nu då, snart tre veckor avklarade, och jag hoppas på attr det bara återstår 3 veckor efter det. Om jag tror rätt så ska detta snart vara över. =) Har jag fel så kommer det vara 6 veckor kvar. =/ Det hoppas vi inte på.


Har börjat må illa av dieten, så fort jag "ätit" så mår jag jätte illa och håller på att spy, det går visserligen över efter en stund, men ändå skit jobbigt. Jag tyckte drickorna var goda i början, det gör jag definitivt inte längre. Dem går väl fortfarande att dricka, men det är precis. IIIISSSCCHHH.. Säger jag bara.


Funderar lite på om man får lov att byta diet, altså från modifast till nutrilett eller cambridge(?), för det kan ju isåfall göra det lite lättare, dem sista veckorna .. =) Hmm, får väl fråga det på tisdag också!


ÅÅåhhh, jag kommer inte komma ihåg en ända fråga på tisdag kan jag lova, jag kommer glömma bort allt totalt, så hoppas verkligen på att älsklingen kan följa med mig, så han kan hjälpa till att ställa frågor, det är alltid bra att ha någon annan med sig, som kan ställa frågor och hjälpa till att komma ihåg allt dem säger. =) Får hoppas han får ledigt bara.


Nu börjar det närma sig besöket med stormsteg, innan man vet ordet av det så är helgen över och då är det bara måndag kvar. Yeeey, gud vad jag längtar. =)


Nej, nu ska jag spela lite forza och fördriva tiden.. Ha det fint alla. =)


Peace.

Av Therese Jäger - 29 mars 2012 13:55

Ja, här rullar dagarna på som dem ska. =) Lite lång tråkigt att gå hemma, men det löser sig väl så småningom. Ighår var jag på intervju i Borås, ett sommarjobb inom LSS. =) Hoppas på att det blir bra, hade varit kul att testa på.


När älsklingen kom hem från jobb igår hade han med sig ett xbox 360 .. ^^ ( jag har velat ha ett xbox länge ) Sååå, jag blev ju lite smått glad, men även lite irriterad över att man inte behöver ha 3 datorer, ett wii, ett ps3 och ett xbox 360 .. Menmen, det är hans pengar. Kvällen slutade med att vi satt och spelade forza typ halva natten! =) Mee like.


Jag har varit hemma så länge nu att jag har börjat tappa bort vilken dag det .. Hela morgonen har jag trott att det varit fredag, men det är ju förtusan bara TORSDAG! =O Jag vill att dagarna ska gå fort som in i tusan så det kan bli tisdag och jag får träffa läkaren. Och får ett fast datum för op. wiiiiee, ooh jag längtar som tusan. =)

Och om inget ändras så är det ju 47 dagar till op! Det låter inte jätte länge egentligen, men när jag tänker efter så är det ganska länge ändå.. =P Meeen vafan, det ska nog gå. =)


Nej nu ska jag sätta mig och spela lite forza eller kanske titta lite på bolibompa. ^^ Varför inte ? =D haha


Ha det bra alla. =) Tjingeling.


 

(Jag älskar studsmattor. =D)

Av Therese Jäger - 28 mars 2012 11:33

Ja, dår var vi inne på dag 16 på pulver.. Det rullar på, sakta men säkert. =) Och om 48 dagar är de op! =D YEEEEEESS!!!

Förhoppningsvis får jag den tidigare än den 15 maj, för annars kommer jag gå på pulverdieten i 9 veckor, och det kan ju inte vara helt vettigt. =/ Det är inte humant .. MEEEN, jag klagar inte! Eller jo, lite gör jag kanske. =P Men jag är ändå gladast över att ha ett datum att se fram emot, sen om det blir tidigare är det ju bara positivt. =) Får prata med läkarna på tisdag!! Wiiieee, allt är på topp för tillfället. Tid till op, arbetsintervjuer hit och dit, kanske åka ner till Trelleborg och hälsa familj och vänner, vädret är på topp.. =) Ohh, vad jag älskar livet just nu!



Nej, nu ska jag ut sola en vända och kolla till tvätten. Ha en suuuuper bra dag alla, för det ska jag! =)


hejsvejs!

Av Therese Jäger - 27 mars 2012 16:25

Gick nyss och hämtade posten, och i brevlådan ligger ett brev från sjukhuset..

JAG HAR FÅTT TID TILL OP! :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee....


Jag ska dit nästa vecka, den 3/4-12 kl 09.05 och träffa narkosläkare mm. och ta blodprov osv. ååååhh, nuuu blev jag glad. =))))))

Plus att det står operationsdag den 15/5-12.... :D:D Inte helt säker på att den stämmer, kan hända att det blir tidigare, får veta det på tisdag! MEN ÄÄÄÄÄÄNDDÅÅÅÅÅÅ!!!!! :D:D:D AAAHHHHHH...


DET FINNS NOG INTE EN GLADARE MÄNNISKA ÄN MIG JUST NU!!!!!!!!!!

Av Therese Jäger - 27 mars 2012 09:55

Jag har räknat lite fel, är ju faktiskt inne på dag 15 idag och inte dag 14. =)


Iallafall blev det vägning och mätning idag istället, för jag hinner inte imorgon.
Här kommer resultatet:

2 veckor

Vikt: 132 kg (-2,5 kg) tot: -9,9 kg

Midja: 140 cm (-3 cm) tot: -8,5 cm

Under bröst: 120 cm (-1 cm) tot: -7,5 cm

Arm: 40 cm (-3 cm) tot: -3 cm
Hals: 42 cm (-1 cm) tot: -2 cm
Bröst: 136 cm (-0 cm) tot: -1 cm

Stuss: 126 cm (- ?)


Måste nog faktiskt erkänna att jag känner mig lite "smalare" och lite "lättare" än innan, men det kanske bara är en inbillning för att man vet om att man gått ner, och att man borde känna någonting. I vilket fall som helst så är det en skönt känsla, och så kan det fortsätta kännas nu, tills jag nått min mål vikt. =)

Menmen, denna dieten är inte gjord för personen som inte är riktigt envisa. För att klara av detta så måste man vara mentalt stark. Det är tillochmed jobbigt för mig som är envisare än envisast. Jag har bestämt mig för att klara detta, men vissa dagar känns det som att allt ska skita sig och jag är inte alls långt ifrån att äta någonting.. Men änsålänge har jag lyckats att hålla mig i skinnet. Och det ska jag fortsätta med nu. =)


Idag ska jag nog ta en lång promenad med hundarna små, om jag orkar. Man får ju passa på nu när det är fint väder, för det snackas ju om att det ska snöa nästa vecka ... =/ Det vill inte jag, jag vill ha sommar nu!



Tjingeling alla fina! =)

Av Therese Jäger - 26 mars 2012 11:22

Ny vecka, nya utmaningar och då startar vi med nya tag. =) Detta ska jag jävlar i det klara, och där med basta! Fan det är nog det svåraste jag någonsin gjort i hela mitt liv, men det ska fan gå att genomföra. Klarar alla andra det, då klarar jag också det. Jag ska inte vara sämre än någon annan, nejnej, det funkar inte. =) hehe


Är fortfarande lika hungrig och sugen på allt, men känns ändå bättre idag. Med sommartiden och den nya veckan kom nya krafter. =) Det behövdes verkligen. Hoppas på att få höra någonting från sjukhuset denna veckan. Då kommer jag bli ännu mer peppad.


Och på onsdag är de ju ny vägning och mätning, lite nervös är jag allt. Jag kan ju bara drömma om att vågen ska visa lika mycket minus som förra veckan, men bara nått enstaka kilo blir jag glad över. =) Allt minus är bra.


Nej, nu lägger jag mig i sängen en stund till och vilar mitt huvud. =)


Hejsvejs!

Av Therese Jäger - 25 mars 2012 20:50

Varit ute i stort sett hela dagen. =) Riktigt mysigt i vår vädret. Har "hjälpt" min fina sambo med att kompla in basen. =) yeeey, vad duktig jag är .... NOT! Haha, jag har iallafall hjälpt till med att vara ivägen. (y)


Är nu så hungrig och sugen på allt att jag håller på att dö, inte riktigt, men det låter bra .. I vilket fall som helst, hade min sambo inte varit hemma så hade jag nog tamigfan ätit idag. Är nu så långt nere på botten man kan komma. Ingenting är positivt, jag vill bara ha mat.. Och får jag inte veta någonting från sjukhuset snart så ger jag fan upp.. JAG KLARAR INTE AV EN SÅN HÄR DIET EN LÄNGRE TID. =/

Jag saknar smaken av mat, chips, godis, vad som helst .. åååhh.

Ingenting blir ju bättre av att man blir frestad av olika lukter iheller ... buhuuu.. Fy fan vad jag klagar idag!


Nej nu skiter jag blanka fan i det här, lägger mig i sängen och kollar BB, sen sover jag tills op!!!


Ha det fett najs!

Av Therese Jäger - 25 mars 2012 15:34

Då var det snart dags för en ny vägning och mätning. =) Längtar som tusan, vill se om det kan bli nått sånär lika bra resultat som förra veckan. =)


Jobbigt att ha det på en tisdag, känns som det är så långt till dess, hade varit bättre på en söndag, men aa, nej jag får allt hålla mig till tisdag. =)


Lite jobbigare börjar det bli nu tycker jag, nu börjar man sakna det här med att tugga på någonting, att äta överhuvudtaget, och jag är frusktansvärt sugen på allt ni kan tänker er. Säg vad som helst och börjar vattnas i munen på mig, och nu när det är sånt toppen väder ute också, så skulle jag vilja ta en kalla cider, grilla en god köttbit och ha potatissallad till, och man får ju för all del inte glömma ciggen vid sånna tillfället. Guuuuuud vad röksugen jag är! :O Och det har ändå gått 3 veckor och 2 dagar nu! =/ Menmen detta fixar vi. Får grilla och ta en cider efter op istället. =)


Pratade med min fina vän Alex igår, hennes kille gjorde den här operationen i oktober tror jag det var, och jag frågade henne lite saker som t.ex, kommer jag kunna äta pizza igen, eller man dumpar då? Som hon då svarade var att det är ju olika från person till person, man får ju testa och känna efter själv. Det är ju inte lika för någon.

Det ska faktiskt bli kul att se hur det är för just mig. =) Längtar som bara den till op är över. =)


Nu ska jag ut och sola. Ha en fin dag alla. =)

Presentation


Therese Jäger 24år
Västra Götaland, Ulricehamn

Start vikt
141,9 kg BMI: 51,2

9 veckor (innan op)
125 kg (-16,9 kg)

151 veckor (efter op)
105,6 kg (-19,4 kg)

Totalt: -36,3 kg

BMI

BMI Test - räkna ut BMI

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

ghdfdf


Ovido - Quiz & Flashcards