tsomitiger

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Therese Jäger - 25 mars 2012 20:50

Varit ute i stort sett hela dagen. =) Riktigt mysigt i vår vädret. Har "hjälpt" min fina sambo med att kompla in basen. =) yeeey, vad duktig jag är .... NOT! Haha, jag har iallafall hjälpt till med att vara ivägen. (y)


Är nu så hungrig och sugen på allt att jag håller på att dö, inte riktigt, men det låter bra .. I vilket fall som helst, hade min sambo inte varit hemma så hade jag nog tamigfan ätit idag. Är nu så långt nere på botten man kan komma. Ingenting är positivt, jag vill bara ha mat.. Och får jag inte veta någonting från sjukhuset snart så ger jag fan upp.. JAG KLARAR INTE AV EN SÅN HÄR DIET EN LÄNGRE TID. =/

Jag saknar smaken av mat, chips, godis, vad som helst .. åååhh.

Ingenting blir ju bättre av att man blir frestad av olika lukter iheller ... buhuuu.. Fy fan vad jag klagar idag!


Nej nu skiter jag blanka fan i det här, lägger mig i sängen och kollar BB, sen sover jag tills op!!!


Ha det fett najs!

Av Therese Jäger - 25 mars 2012 15:34

Då var det snart dags för en ny vägning och mätning. =) Längtar som tusan, vill se om det kan bli nått sånär lika bra resultat som förra veckan. =)


Jobbigt att ha det på en tisdag, känns som det är så långt till dess, hade varit bättre på en söndag, men aa, nej jag får allt hålla mig till tisdag. =)


Lite jobbigare börjar det bli nu tycker jag, nu börjar man sakna det här med att tugga på någonting, att äta överhuvudtaget, och jag är frusktansvärt sugen på allt ni kan tänker er. Säg vad som helst och börjar vattnas i munen på mig, och nu när det är sånt toppen väder ute också, så skulle jag vilja ta en kalla cider, grilla en god köttbit och ha potatissallad till, och man får ju för all del inte glömma ciggen vid sånna tillfället. Guuuuuud vad röksugen jag är! :O Och det har ändå gått 3 veckor och 2 dagar nu! =/ Menmen detta fixar vi. Får grilla och ta en cider efter op istället. =)


Pratade med min fina vän Alex igår, hennes kille gjorde den här operationen i oktober tror jag det var, och jag frågade henne lite saker som t.ex, kommer jag kunna äta pizza igen, eller man dumpar då? Som hon då svarade var att det är ju olika från person till person, man får ju testa och känna efter själv. Det är ju inte lika för någon.

Det ska faktiskt bli kul att se hur det är för just mig. =) Längtar som bara den till op är över. =)


Nu ska jag ut och sola. Ha en fin dag alla. =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Therese Jäger 24år
Västra Götaland, Ulricehamn

Start vikt
141,9 kg BMI: 51,2

9 veckor (innan op)
125 kg (-16,9 kg)

151 veckor (efter op)
105,6 kg (-19,4 kg)

Totalt: -36,3 kg

BMI

BMI Test - räkna ut BMI

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

ghdfdf


Ovido - Quiz & Flashcards